Word jij onze volgende medewerker?

 

X-Care zet verpleeg-en zorgkundigen aan het werk binnen ziekenhuizen, woonzorgcentra, thuiszorg, labo’s, … Je kan bij ons terecht voor een job als projectverpleegkundige, waarbij je een vaste job combineert met tijdelijke projecten. Of heb je al een vaste job en wil je nog bijwerken op je vrije dagen? Ook dat kan! We zijn steeds op zoek naar gepassioneerde verpleeg-en zorgkundigen.

Wat is een projectverpleegkundige?

Een projectverpleegkundige heeft een vast contract bij X-Care en werkt telkens een aantal maanden bij een bepaalde zorginstelling. Zo sta je vb. 6 maand in een ziekenhuis, daarna 3 maand in de thuiszorg, dan weer 4 maand in een ander ziekenhuis etc. Een vaste job dus, maar met enorm veel afwisseling en blijvende uitdaging. Geen sleur, geen routine!
Je kan bij ons terecht als starter, maar evengoed als verpleegkundige met ervaring.


What's in it for you?

Als medewerker van X-Care kom je terecht in een enthousiast, dynamisch team van verpleegkundigen. Regelmatig organiseren wij opleidingen, debatten, bijscholingen, feestjes of teamevents. Bovendien geniet je bij ons van een persoonlijke opvolging en coaching, zodat je ten volle kan groeien en jezelf verder kan ontwikkelen.

We bieden uiteraard ook een mooi loonpakket aan, met de optie om te kiezen voor een bedrijfswagen. Hierbij kan je zelfs opteren voor een volledig elektrische wagen (BMW i3), want ecologie dragen we bij X-Care hoog in het vaandel!