Medical Staffing

X-Care biedt ondernemingen flexibele oplossingen aan op het vlak van personeeltekorten door projectsourcing, interimservices en werving en selectie.

Projectsourcing

X-Care bestaat uit een enthousiast team projectverpleegkundigen, met een grote diversiteit aan jaren ervaring, expertise en kennis. Daarnaast kunnen wij ook rekenen op enkele ervaren freelance verpleegkundigen. Onze medewerkers zijn stuk voor stuk snel inzetbaar voor uw specifiek project, brengen de juiste expertise binnen in uw organisatie en hebben een open mentaliteit. De uurtarieven die wij hiervoor hanteren zijn transparant en allesomvattend: bij ons geen ingewikkelde coëfficiënten, extra’s op het einde van de maand of addertjes onder het gras.

Interim Services

Snel iemand nodig voor een korte periode ter vervanging van een verpleegkundige of zorgkundige, of als tijdelijke ondersteuning van het team? Dan kunnen onze interim services een oplossing bieden. Ook dit is mogelijk via X-Care. We bieden scherpe coëfficiënten in combinatie met kwalitatief goede mensen.

Werving en selectie

Bent u op zoek naar een wel heel specifiek profiel, voor vaste indienstname? Ook dan kunnen wij uw partner zijn. Afhankelijk van het gezochte profiel werken wij graag samen met u een samenwerking op maat uit.

Neem contact op