X-Care lanceert nieuwe website!

X-Care lanceert nieuwe website!

Een vijftal maand na oprichting groeide X-Care uit tot een bedrijf met om en bij de 15 medewerkers. Het werd dan ook de hoogste tijd voor een nieuwe, volwaardige website. En deze stellen we vandaag dan ook met de nodige trots voor aan de buitenwereld!

Voor verpleegkundigen...

Onze website werd ontwikkeld door het Gentse bedrijf Wijs!, en focust vooral op eenvoud, no-nonsense communicatie en interactie. Drie zaken die de werking van X-Care ook typeren. Via deze site willen we toekomstige sollicitanten informeren over de mogelijkheden die projectsourcing voor hen kan bieden. Daarnaast is er ook heel ruimte voorzien voor integratie van sociale media, filmpjes en foto’s.

... en werkgevers

Ook bedrijven en zorginstellingen kunnen vanaf nu heel wat info terugvinden rond de uitgebreide dienstverlening van X-Care. Wij staan immers voor een breed scala aan HR-diensten, en dit met specialisatie binnen de zorg-en gezondheidssector. Zo kan je bij ons terecht voor projectsourcing, assessment centers, outplacementbegeleiding, werving en selectie, …

Nieuws en updates

Uiteraard zullen er op onze gloednieuwe website ook heel regelmatig updates te lezen zijn rond de activiteiten van X-Care, onze aanwezigheid op beurzen en evenementen.
Ook de verhuis naar ons nieuwe kantoorgebouw (het Planet Business Center) aan the Loop in Gent, zal hier tijdig aangekondigd worden.