Word jij onze volgende medewerker?

 

X-Care is specialist in projectsourcing binnen de hele zorg-en gezondheidssector, zowel voor ziekenhuizen als voor de thuiszorg, woonzorgcentra, geestelijke gezondheidszorg, ambulante centra, pharma,… en dit over heel Vlaanderen!


Ehm… “projectsourcing”?

Dit betekent dat je een vast contract bij X-Care combineert met tijdelijke en afwisselende opdrachten binnen de diverse sectoren van de gezondheidszorg. Werkzekerheid dus, maar wel diverse werkervaringen en de kans om non-stop bij te leren.


Wie kan dit doen?

Verpleegkundigen met bachelordiploma of gegradueerd, fulltime of parttime?
Mensen die werken willen combineren met een opleiding, op zelfstandige basis (freelance), of in dienstverband?
Het kan allemaal!
Wij stemmen onze opdrachten af op jouw vragen en behoeften. Op die manier streven wij een win-win situatie na voor zowel klant als werknemer.


Wat bieden wij jou nu?

Als medewerker van X-Care kom je terecht in een enthousiast, dynamisch maar ook erg divers team van verpleegkundigen. Regelmatig organiseren wij bijeenkomsten, zodat je van elkaar kan bijleren en ervaringen kan delen. Uiteraard bieden wij jou een mooi loon, maar dit bespreken we liever persoonlijk. Bovendien geniet je bij ons van een ver doorgedreven persoonlijke opvolging en begeleiding, zodat je ten volle kan groeien en jezelf verder kan ontwikkelen.